torsdag 4. oktober 2018

UKENS BESTE SPARTIPS?

Kan man overnatte eller bo 

i Oslo for under 200-lappen?


Kan man finne overnatting i Oslo for under 200-lappen? Vi har søkt etter den billigeste overnattingen i Oslo og forsøkt å finne bosted for minst mulig penger. Vi søkte blant både lavpris hoteller / hosteller og vi har også prøvd alternative former for overnatting, som f.eks å leie direkte fra private. Les mer:

Spar penger på alternative konsepter for overnatting i Oslo:


Å leie direkte hos private har blitt mer og mer populært den siste tiden og kan være et mye billigere alternativ til hoteller og moteller. På alle stedene under var vi heldige å finne overnatting i Oslo fra 200 kroner til noen hundrelapper per person, riktignok utenfor høysesongen.:

Airbnb Oslo (få rabattkupong på opptil 600 kr ved bruk av denne linken)

Oslo Korttidsutleie bredt utvalg av leiligheter og rom til leie for en billig penge


For en begrenset periode kan medlemmer av Airbnb gi bort gratis verdikuponger til familie, venner og blogglesere, så med bruk av rabattkoden ovenfor kan du garantert finne overnatting til under 200-lappen ;)

Budsjetthoteller i Oslo

Dette er de billigste hotellene i Oslo. Alle tilbyr overnatting til noen få hundrelapper, men bare på Perminalen og Anker fant vi overnatting til under 200 kr (riktignok i lavsesongen). Men du kan uansett bo veldig billig på disse stedene. Her er de billigste hotellene og motellene vi undersøkte:

Anker Hotel
Privat overnatting - Les mer om hvordan du kan leie direkte fra private her.



https://www.facebook.com/pages/Billigste-overnatting-i-Oslo-Bes%C3%B8k-Oslo-Korttidsleie-og-overnatting/436086123179531
Besøk Oslos billigste overnatting på Facebook




Stikkord: Overnatting i Oslo for 200-lappen, billig overnatting i oslo, finne overnatting for 200-lappen, billige moteller og hoteller i Oslo, privat overnatting i Oslo

Se også: Gratis overnatting i Oslo - er det mulig?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar