tirsdag 15. mai 2018

Moteller i Oslo sentrum


Mange lurer på om det finnes rimelige moteller i Oslo sentrum. Under har vi samlet en oversikt over de mest popluere motellene i Oslo sentrum og vi tar også med en oversikt over budsjett hoteller og alternativ overnatting: 

Oslo moteller og pensjonater



Sentrum Pensjonat er et hostel og vandrerhjem med en sentral beliggenhet i Oslo.
Vi tilbyr en billig overnatting for alle reisende.
Du kan kjøpe et privat rom eller en seng i en sovesal. Oppholdsrom er delt av alle gjester. Dette er et flott alternativ til dyrere hoteller og moteller.
Anker hostel ligger på Grunerløkka og har gangavstand til en rekke av Oslos attraksjoner. De byr på gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og en takterrasse. 

Vandrerhjemmet har 53 rom, og ble nylig pusset opp. Oslo kjente attraksjoner, som Folketeatret, Rockefeller Music Hall og Oslo Spektrum, ligger kun ti minutter til fots fra Anker Hostel. Dette strøket er velkjent for meget gode shoppingmuligheter.


Dette hotellet byr på prisvennlig overnatting med gratis Wi-Fi, det ligger praktisk plassert slik at du kommer deg enkelt til Oslo transportforbindelser. Det ligger bare et steinkast unna Det Kongelige slott, serveringssteder og utesteder. 

 

Budsjett hoteller i Oslo

 

Alternativ overnatting i Oslo:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar